Nu kan du åter köpa våra populära presentkort! Tillsammans med en ny systemleverantör och tack vare våra sponsorer Sparbanken Syd, Ystads Allehanda och Radio Active har vi återupptagit försäljningen. Precis som tidigare kommer det att fungera att lösa in det hos nästan alla butiker som ingår under paraplyet Handla i Ystad. Under en inkörsperiod kommer vi att ha ett begränsat antal försäljningsställen. Men i takt med att vi får tekniken på plats kommer vi att utöka till ungefär 5-10 försäljningsställen.  

Presentkortet går att lösa in i de flesta av våra medlemmars butiker och verksamheter.

Lista på vilka verksamheter som tar emot presentkortet finner ni här: Vi tar emot presentkortet

Presentkortet fungerar precis som ett betalkort, fast utan kod. Det kan laddas med valfritt belopp och man behöver inte nyttja hela värdet vid ett köptillfälle.

Det går endast att betala presentkortet med konto- eller betalkort. Presentkortet är giltigt två år från inköpsdatum. Förlorade presentkort ersätts inte. Om du handlar för presentkortet i en butik och sen lämnar tillbaka varan så får du inte beloppet tillbaka kontant, du får då istället ett presentkort i butiken du handlat i.

Du kan köpa korten på:
Hälsokraft, Stora Östergatan 14
Mimosa Interflora, Kristianstadvägen 4B

Kontrollera saldo på det nya presentkortet


Angående de gamla korten med Cashcom som leverantör av presentkortslösning:

De 31 januari 2020 satte sig Goyada AB systerbolag till Cashcom AB i konkurs. Konsekvenserna av detta vet vi ännu inte, men vi har som ambition att alla som har ett gammalt kort som är giltigt ska gå skadefria ur denna beklagliga historia. Du känner igen ett gammalt kort genom att fliken i vänstra hörnet är turkost medan den på de nya korten är grå.

Det finns inte någon anledning att känna stress eller att agera skyndsamt utan vi kommer att i lugn och ro nysta upp situationen enligt nedan så länge du vänder dig till oss inom två år från att ett kort laddats.

Som kund med ett gammalt kort som är giltigt kan du agera enligt följande:

1.  Använda det i en butik som fortfarande accepterar dem som betalmedel så länge systemet fungerar. Om kortet inte längre fungerar gå vidare till steg 2.

2. Vända dig till Hälsokraft på Stora Östergatan 14. Där kontrollerar vi att det finns ett giltigt saldo på kortet och för upp dig på en lista över personer som fått sin fordran styrkt. Därefter kommer du att ersättas med ett nytt presentkort i det nya systemet. 

Du kan kontrollera saldo på följande länk