Nu kan du åter köpa våra populära presentkort! Tillsammans med en ny systemleverantör och tack vare våra sponsorer Sparbanken Syd, Ystads Allehanda och Radio Active har vi återupptagit försäljningen. Precis som tidigare kommer det att fungera att lösa in det hos nästan alla butiker som ingår under paraplyet Handla i Ystad. Under en inkörsperiod kommer vi att ha ett begränsat antal försäljningsställen. Men i takt med att vi får tekniken på plats kommer vi att utöka till ungefär 5-10 försäljningsställen.  

Vi vet om att det är en populär julklapp och vår ambition var att kunna sälja korten som julklapp även 2019. Arbetet pågår med att sätta upp systemet och ansluta butikerna så att de kan ta emot kortet. Vi räknar med att alla butiker är anslutna vid årsskiftet. Vi kommer hela tiden att uppdatera på hemsidan och lägga ut på Facebook så att du som kund kan hålla dig uppdaterad.

EN AKTUELL LISTA HITTAR DU HÄR

Presentkortet fungerar precis som ett betalkort, fast utan kod. Det kan laddas med valfritt belopp och man behöver inte nyttja hela värdet vid ett köptillfälle.

Det går endast att betala presentkortet med konto- eller betalkort. Presentkortet är giltigt två år från inköpsdatum. Förlorade presentkort ersätts inte. Om du handlar för presentkortet i en butik och sen lämnar tillbaka varan så får du inte beloppet tillbaka kontant, du får då istället ett presentkort i butiken du handlat i.

Du kan köpa korten på:
Hälsokraft, Stora Östergatan 14

Kontrollera saldo på det nya presentkortet

Angående de gamla korten:

De gamla korten är fortsatt giltiga och fungerar hos våra medlemmar. Vår rekommendation är att använda dem så fort möjligt. De nya korten skiljer sig i färgen på fliken som på de gamla korten är turkosa. Vi är medvetna om att det finns butiker som inte accepterar det gamla korten, och beklagar så klart detta. Det innebär dock inte att de inte är giltiga. Vi arbetar för att ta fram en aktuell lista på vem som tar de gamla, respektive nya korten.

Följande butiker tog emot det gamla presentkortet!

Du kan också kontrollera saldo på följande länk